Kjeld I. Poulsen

Freelance Dynamics 365 Forretningsanalyse IT Arkitektur Team lead Programmering

Resume

Forretningsudvikling og programmering

Jeg har mere en 20 års erfaring i at omsætte forretningsideer og processer til fungerende IT løsninger. Jeg kan gøre det alene hvis opgaven er mindre, og jeg kan gøre det i teams når opgaverne bliver større og flere hænder skal til for at møde en fornuftig deadline. Mit udgangspunkt er altid forretning. Hvad er det for et problem vi skal løse, og hvordan bidrager løsning af problemet til at styrke forretningen.

Meget af min tid går med at programmere. Det er fordi jeg elsker at programmere, - men kun når programmeringen er styret af et forretningsmål der skal "nailes".
Min passion er at forstå et problem, omsætte det til et løsningsforslag og endelig se løsningen fungere.
Hvis det er det du leder efter kan jeg være manden du har brug for. Om jeg præcist matcher din teknologi stak er ofte mindre væsentligt.

Herfra bliver det lidt teknisk. Jeg udvikler C# når en solid backend skal sættes sammen. Det er alt fra Web application, Web Services, Windows Services, Console application m.v., . Jeg koder Html, Css (eller Less, Scss), Javascript, TypeScript og har fuldt styr på ex. Angularjs ( 1 & 2 ), React, Bower, Node.js m.v. Fik jeg ikke lige nævnt det eller de web frontend, build, deploy tools som er vigtige for dig, så tag mig ind i overvejelsen alligevel. Jeg spiser sådanne tools til morgenmad (specielt hvis de er cool), og hvis det er vigtigt for opgaven, så sætter jeg mig ind i dem med det samme, inden vores aftale starter.

Fakta

Status:

Åben for muligheder

Pris:

Afhængig af opgave og omfang

Uddannelsesniveau:

Cand.Merc. (Master of Science in Economics and Business Administration)

Job Type:

Freelance udvikling fra idé til programmering og implementering

Sted:

Jeg er fleksibel

Personlige egenskaber

Sådan ser jeg mig selv

Ja menneske

Jeg lytter og ser mulighederne i den opgave du kommer med, så udfordre jeg dig så vi kan komme igang.

Helheden

Jeg har en holistisk tilgang til problemløsning. Jeg har det store billede oppe i hovedet, også selvom jeg deltager i implementering af meget tekniske detailjer.

Aftaler og tid

Jeg overholder mine aftaler og jeg holder hvad jeg lover. Jeg tager mine egne forslag og estimater alvorligt.

Mennesket

Jeg er glad og omgængelig og for det meste i godt humør. Jeg prøver at være en god kammarat og en loyal kollega.